Gratis Spelletjes

Combineer Kleuren met Bratz

Spel van de Bratz

Combineer Kleuren met Bratz

Combineer Kleuren met Bratz Waardering: 4/10

Combineer Kleuren met Bratz spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, moet je de Bratz meisje die je wilt hebben als een model te kiezen. Gebruik de pijltjes om de kleren die je wilt haar om te dragen te veranderen. Klik op een tissue patroon of een kleur en, vervolgens, klik dan op de hele outfit. Als je klaar bent, kies dan een scenario en kijk hoe uw Bratz model heeft geleid. Een kleuring mode spel, moet je de kleren kleur, de kleur combinaties kijken meer modern en gedurfd. Als u houdt van mode zoals je vroeger combineren kleuren in de mode te oefenen. Een set van kleur je garderobe Bratz series protagonist.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 18705 keer online. Ranking 1050 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 984 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 18705 keer
Combineer Kleuren met Bratz

Zet in de echte Bratz ontwerper! U kunt nu, eindelijk, kiest de kleren die je het liefst je pop versieren hoe je altijd al wilde. Word de ware ontwerper van Bratz! Nu, eindelijk, kunt u kiezen voor de kleren die je graag aan uw pols te versieren zoals je altijd al wilde. Selecteer eerst alle kleren, kun je gaan en selecteer de shirts, broeken, schoenen, sokken en alle kleding items met de hoofdpersoon. Alle kleding gezien in zwart en wit, dus nu Voeg kleur, zodat alles is mooier. U kunt de praktijk zo is het kleurenschema. Je hebt vele tinten en prints. Bedrukte stoffen voor de kostuums. De mode-liefhebbers weten dat kleuren moeten worden samengevoegd met elkaar, dus je moet een geschikte combinatie te maken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Combineer Kleuren met Bratz voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Combineer Kleuren met Bratz. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Combineer Kleuren met Bratz en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Combineer Kleuren met Bratz is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Combineer Kleuren met Bratz dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Combineer Kleuren met Bratz
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158347
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45698
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39687
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.