Gratis Spelletjes

dressing een mode Bratz pop

Spel van de Bratz

dressing een mode Bratz pop

Dressing een mode Bratz pop Waardering: 3/10

dressing een mode Bratz pop spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je een van de drie Bratz poppen verkrijgbaar met uw muis om modieus kleden met alle kleren in de kerstpakketten kiezen. Om dit te doen, klik op de geschenken pakketten op de zijkant, met de muis, je bent op de goede kant van de pols en gaan met het dragen van kleding die je lijken, door te klikken met de muis op het model wordt gezet. Je moet een set die is origineel en colorist voor elk van de modellen te maken. U kunt het spel zo vaak herhalen u verschillende creaties te maken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 38763 keer online. Ranking 456 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 2666 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 38763 keer
dressing een mode Bratz pop

Flash game speelgoed waar je fashion dolls kleden. Video game van de Bratz poppen met Luna, Yuki, Suzie als de meest bekende poppen. Een modieuze activiteit waarbij je moet kiezen uit alle kleding en mode-accessoires voor het model. Je moet het spel door te kiezen voor een van de drie meisjes aan uw model. Je moet naar het openen van de vakken aan de rechterkant bevatten verschillende soorten kleding.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd dressing een mode Bratz pop voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd dressing een mode Bratz pop. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd dressing een mode Bratz pop en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel dressing een mode Bratz pop is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd dressing een mode Bratz pop dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

dressing een mode Bratz pop
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158193
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45554
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39552
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.