Gratis Spelletjes

kleding voor een Bratz pop fee

Spel van de Bratz

kleding voor een Bratz pop fee

Kleding voor een Bratz pop fee Waardering: 6/10

kleding voor een Bratz pop fee spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je moet kleden een van de Bratz poppen als een fee in een bos met haar kleren en vleugels op zijn rug. Om dit te doen moet u met de muis het kledingstuk je wilt dat ik de pols te dragen en te verplaatsen van het lichaam van de pop. We zien het meisje als een magische feeën leven in de bossen en heb nieuwe kleren nodig. Zijn alle kleren die je misschien nodig hebt daar, en korte en lange broek. Er zijn rokken, blouses, overhemden en schoenen. Ook pruiken met verschillende kapsels en kleuren. Eindelijk gekleurde vleugels aan de achterkant.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10752 keer online. Ranking 2123 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 208 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10752 keer
kleding voor een Bratz pop fee

Spel waar je moet een Bratz pop die eruit ziet als een fee jurk. Het heeft oren en schuine ogen wees. U heeft alle elementen die u nodig hebt om een ​​garderobe samen te stellen. Er zijn broeken, shirts, blouses, rokken, schoenen, handtassen en alle mode-accessoires die u wilt. Hebben vleugels kleuren die je achter haar kan zetten. Er zijn sieraden zoals armbanden, kettingen, broches en andere dingen die je graag aan het mooie meisje te zetten. Kleurrijke kleding voor een personage dat is een beetje magisch.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd kleding voor een Bratz pop fee voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd kleding voor een Bratz pop fee. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd kleding voor een Bratz pop fee en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel kleding voor een Bratz pop fee is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd kleding voor een Bratz pop fee dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

kleding voor een Bratz pop fee
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158347
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45698
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39687
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.