Gratis Spelletjes

accessoires van de poppen Bratz

Spel van de Bratz

accessoires van de poppen Bratz

Accessoires van de poppen Bratz Waardering: 5/10

accessoires van de poppen Bratz spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Met behulp van de muis, moet je de pop moet je verkleden als een model aan de rechterkant van het scherm, sleept u de pruik en laarzen aan de kleuren. Klik eerst op haar en laarzen door het bewegen van de muis die je draagt ​​aan pop lichaam. Het is een eenvoudige activiteit die onmiddellijk het resultaat zien zoals het is. Pruiken hebben drie kleuren groen, rood en paars en laarzen van dezelfde kleur. Je moet kleurencombinaties maken maar je kunt kleuren mengen of zet hetzelfde in de laarzen en pruik.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 16721 keer online. Ranking 1235 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 508 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 16721 keer
accessoires van de poppen Bratz

Spel van de Bratz poppen. Mattel poppen, genaamd Dana, Sasha en Phoebe. Op deze manier spel moet je de pop in laarzen en een pruik te kleden. Je hebt drie kleuren van pruiken te kiezen uit rode, groene of paarse kleur. Hebben hoge laarzen van dezelfde drie kleuren. U kunt poppenkleertjes maken aan dezelfde kleur of verschillende kleurencombinaties doen. Spelen om te leren om kleuren te coördineren in de mode. Met beperkte mogelijkheden om te spelen, maar leuk voor fashionista's.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd accessoires van de poppen Bratz voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd accessoires van de poppen Bratz. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd accessoires van de poppen Bratz en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel accessoires van de poppen Bratz is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd accessoires van de poppen Bratz dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

accessoires van de poppen Bratz
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158347
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45698
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39687
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.