Gratis Spelletjes

Hoe de Bratz kleden?

Spel van de Bratz

Hoe de Bratz kleden?

Hoe de Bratz kleden? Waardering: 5/10

Hoe de Bratz kleden? spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je weet hoe je de Bratz kleden? Als u van deze leuke poppen je herkent je garderobe meteen. Dus stellen we een spel waarin je moet niet vergeten dat het dragen van een Bratz en als je naar je slaapkamer om alle accessoires en kleding te vinden die hij droeg. De personages in de Bratz zijn mode-iconen die hun imago en kleding stijl beroemd hebben gemaakt en geïmiteerd door alle meisjes. Als u houdt van mode moet je een goed geheugen om de kleding gedragen door iemand met niets te zien, om zo te zien of u alle kostuums onthouden hebben.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 21149 keer online. Ranking 854 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 1386 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 21149 keer
Hoe de Bratz kleden?

Bratz poppen zijn Yasmin, Jade, Cloe, Sasha, Burdine, Kirstee, Kaycee, Cameron, Dylan, Eitan, Dana en Fianna. Ze zijn iconen van de mode, het dragen van een kostuum zeer jeugdige en informele eigen die is gekopieerd door miljoenen vrouwen over de hele wereld. In dit spel moet je alle elementen van het kostuum van een van de Bratz u kiest herinneren, zul je haar zien met haar kleren aan en als al je kleren worden verdeeld door je slaapkamer, je moet ze allemaal te vinden en zet ze terug en dan kijken of je je hebt gedaan is het zelfde dat leidde tot het begin. Heeft u een goed geheugen voor kleding? Kies uit je slaapkamer alle kledingstukken te raken met de juiste zijn.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Hoe de Bratz kleden? voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Hoe de Bratz kleden?. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Hoe de Bratz kleden? en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Hoe de Bratz kleden? is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Hoe de Bratz kleden? dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Hoe de Bratz kleden?
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
157111
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
44463
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
38537
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.