Gratis Spelletjes

Bratz: Een nieuwe ster

Spel van de Bratz

Bratz: Een nieuwe ster

Bratz: Een nieuwe ster Waardering: 6/10

Bratz: Een nieuwe ster spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je een model aan te kleden als een beroemde ster. Alle set dresser zijn beschikbaar voor een model geschikte kleding te creëren. Als u houdt van mode is dit je spel. Je moet het kledingstuk met de muis naar links te selecteren en neem het lichaam van het model, zodat het kledingstuk op het wordt gestoken. Je gaat de hele tijd het zien van het resultaat als het wordt steeds. Hebben allerlei kleding en accessoires voor haar als schoenen, broeken, rokken, blouses, tassen, shirts, enz. U kunt stoppen door de salon naar het kapsel en de kleur ook veranderen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8770 keer online. Ranking 2509 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 96 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8770 keer
Bratz: Een nieuwe ster

Ben jij een creatief persoon? Als u houdt van mode en styling is dit je spel. Wij stellen voor dat u het hele plaatje van dit model geloven. Hebben een grote garderobe voor haar, met alle kleding die je nodig zou kunnen hebben. Hebben een kledingkast van broeken, rokken, blouses, truien, shirts, schoenen, tassen, sjaals en andere accessoires. U kunt een sessie kapper geven en verander het kapsel, kapsel en kleur, kunt u de pruik die u wilt zetten.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz: Een nieuwe ster voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz: Een nieuwe ster. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz: Een nieuwe ster en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz: Een nieuwe ster is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz: Een nieuwe ster dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz: Een nieuwe ster
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158384
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45722
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.