Gratis Spelletjes

Bratz Memory

Spel van de Bratz

Bratz Memory

Bratz Memory Waardering: 6/10

Bratz Memory spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Klik op de dozen om te zien dat verborgen in het paneel van de Bratz. Gaan zoeken de paren die het paneel vertelt. Hoe meer partners beter, als je wilt verwijderen, klikt u op * MATCH *. Een wildcard * WILD * om de kaarten van de dingen die met rust gelaten te wissen. Vindt u ook hieronder wat extra tijd vak. Verspil het niet. Je hebt weinig tijd om alle objecten die achter het paneel vinden. Herstelt al je spullen en volg de mode. Helpen de Bratz met alle mode-accessoires die hebben verlaten verborgen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 26814 keer online. Ranking 700 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 1144 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 26814 keer
Bratz Memory

Zoeken in de correspondentie tussen objecten die zijn verborgen achter de panelen van het spel. Vinden van de juiste paar alles, zoals handtassen, parfums, lipstick of sieraden. Je moet vertrekken leeg scherm in de kortst mogelijke tijd te krijgen. Wij helpen met dit spel om je kast te organiseren om correspondenties en koppels van alle dingen te vinden. De Bratz zijn een mode-pop die de meisjes houden voor haar passie voor mode. Ze zijn meisjes die houden van sport en altijd kleden de best mogelijke manier.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz Memory voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz Memory. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz Memory en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz Memory is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz Memory dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz Memory
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158384
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45722
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.