Gratis Spelletjes

Bratz Makeover

Spel van de Bratz

Bratz Makeover

Bratz Makeover Waardering: 4/10

Bratz Makeover spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de printer.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 45722 keer online. Ranking 365 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 3548 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 45722 keer
Bratz Makeover

Spelen zet de Bratz fashion poppen hebben de vier meest bekende, dus kies uw favoriete en doe het een mooier meisje. Eerst kiest u de pols en dan naar stylen van je haar, wast haar haar eerst met shampoo, douche water en droog deze af. Van daaruit gingen we naar vorm en kleur. We kunnen make-up op de ogen, gezicht en lippen. Alle van een volledige set van make-up op de hand om te dragen make-up die heel goed. Je hebt veel opties, de mogelijkheden zijn talrijk, zodat ik in staat om al de uren die je wilt spelen zal zijn en tenslotte voert het resultaat uit op papier door de printer om het als model te hebben.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz Makeover voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz Makeover. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz Makeover en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz Makeover is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz Makeover dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz Makeover
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158383
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.

dressing een mode Bratz pop SPELEN ►

Dressing een mode Bratz pop

3
3 van 10 - 2666 stemmen
Gespeeld
38976
keer

In dit spel moet je een van de drie Bratz poppen verkrijgbaar met uw muis om modieus kleden met alle kleren in de kerstpakketten kiezen. Om dit te doen, klik op de geschenken pakketten op de zijkant, met de muis, je bent op de goede kant van de pols en gaan met het dragen van kleding die je lijken, door te klikken met de muis op het model wordt gezet. Je moet een set die is origineel en colorist voor elk van de modellen te maken. U kunt het spel zo vaak herhalen u verschillende creaties te maken ...