Gratis Spelletjes

Bratz Zijn Perfect Voor Kerst

Spel van de Bratz

Bratz Zijn Perfect Voor Kerst

Bratz Zijn Perfect Voor Kerst Waardering: 6/10

Bratz Zijn Perfect Voor Kerst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je de Bratz poppen die het best gaan met kerst jurk, met behulp van de muis. Er is een grote kast vol met honderden kledingstukken. Je moet de kleding die zal uitvoeren de meest moderne poppen kiezen. Je moet dat kleding die een combinatie met zien. Als u een liefhebber bent van mode ervoor dat je love this game. Laat de bovenkant van het scherm dat zei dat sommige iconen, zoals de soort kleding die je kunt kiezen. Je moet ervoor gaan modern te gaan Combineer deze winter en kerst.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 21057 keer online. Ranking 899 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 596 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 21057 keer
Bratz Zijn Perfect Voor Kerst

De Bratz genieten van kerst en ze willen de Kerstman kleding te dragen. Gebruik je muis om de kleren die je wilt selecteren en sleep ze naar hun lichaam. Mode spel. De spelers hebben om uit te gaan deze winter en hebben te kleden in de meest moderne manier. Je moet kleding voor de spelers kiezen. Zij zijn de meest bekende en moderne poppen. Er zijn duizenden mogelijke combinaties van kleding. Zoek kleding die meer zodat het resultaat is een vorm van moderne en stijlvolle jurk te combineren. Blader door meer dan kleding voor alle kledingstukken zijn van dezelfde kleuren. Onze meisjes dragen modern en stijlvol.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz Zijn Perfect Voor Kerst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz Zijn Perfect Voor Kerst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz Zijn Perfect Voor Kerst en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz Zijn Perfect Voor Kerst is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz Zijn Perfect Voor Kerst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz Zijn Perfect Voor Kerst
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158193
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45554
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39552
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.