Gratis Spelletjes

Bratz Pop in Kerst

Spel van de Bratz

Bratz Pop in Kerst

Bratz Pop in Kerst Waardering: 5/10

Bratz Pop in Kerst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Hou je Bratz? Net als de wereld van de mode? Op Bratz liefde kerst en perfect te zijn voor de feestdagen. Op deze manier spel moet je elk van de add-ons voor onze favoriete pop kiezen. Je moet klikken met de muis over elk van de pictogrammen op de top om door de verschillende elementen te worden aangepast scrollen. De kleur van de ogen. Veranderingen sieraden. Verander kleding en modieuze kleding. Wijzigen schoenen. Wijzigingen mode-accessoires. Je moet het de meest elegante maken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 14495 keer online. Ranking 1392 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 354 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 14495 keer
Bratz Pop in Kerst

Spel Bratz poppen waar je moet maken je pols is de mooiste en meest elegante op een wandeling in de winter. Kerstmis komt eraan en de sneeuw valt, het is koud, dus je moet goed te kleden voor de koude met warme kleren. Je moet kiezen uw garderobe pols tussen alle kleding, sieraden en accessoires die je tot je beschikking hebt. De Bratz zijn enkele poppen die zeer beroemd geworden om zijn toewijding aan mode en sport met zo veel jonge mensen en tieners hebben gevoeld zeer geïdentificeerd. Ze zijn een verzameling van poppen die hun eigen persoonlijkheid en stijl hebben. Zeer dunk met mode en sport.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz Pop in Kerst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz Pop in Kerst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz Pop in Kerst en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz Pop in Kerst is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz Pop in Kerst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz Pop in Kerst
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158383
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45722
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.