Gratis Spelletjes

Bratz Ijskampioenen

Spel van de Bratz

Bratz Ijskampioenen

Bratz Ijskampioenen Waardering: 5/10

Bratz Ijskampioenen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Klaar om te schaatsen als een ster? Kies je muziek, stel je routine en worden de komende kampioen schaatsen Bratz! Kies je muziek, een goede prestatie te maken, u een grote muziek nodig, klik op de Bratz muziek je wilt skaten en druk blijven. Maak uw routine, klikt u op de vooruit en achteruit-knoppen en zie de oefeningen die u kunt selecteren. Wanneer u kiest voor de combinatie die je het beste bevalt, slepen en neerzetten in elk van de vakken leeg, en omvatten alle oefening en naar het volgende scherm ziet u het volledige jaar te zien in de competitie, voordat de rechters scoor je. Geluk!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 37268 keer online. Ranking 473 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 3518 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 37268 keer
Bratz Ijskampioenen

De Bratz zijn een verzameling van poppen die zijn zeer bekend onder meisjes, hebben een aantal waarden zoals mode en sport. In dit spel hebben we een Bratz pop is een schaatser en jij bent zijn coach. Een pop atleet die praktijken schaatsen, dat alle Bratz Net als sport en zeer goed doen. Nu speel je met het en hebben wedstrijdrechters geven volledige merken. Selecteer elk van de oefeningen zal doen in de competitie en maken dat actie is de favoriet van het publiek en de jury.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz Ijskampioenen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz Ijskampioenen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz Ijskampioenen en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz Ijskampioenen is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz Ijskampioenen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz Ijskampioenen
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158347
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45698
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39687
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.