Gratis Spelletjes

Lijn de Juwelen

Spel van de Bratz

Lijn de Juwelen

Lijn de Juwelen Waardering: 6/10

Lijn de Juwelen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Lijnt de juwelen in dit spel voor de punten. Klik op twee juwelen die dicht bij de plaats wisselen. Wanneer er drie of meer identieke zijn samen in een rij of kolom, ze verdwijnen en verdien je punten. Hoe meer identieke objecten hebben een lijn, hoe meer punten je krijgt hun verdwijning. De piramide is de klok die speeltijd. Het spel eindigt als alle juwelen verdwijnen. Maak kennis met de vier Bratz poppen staan ​​om het spel te winnen. Op Bratz liefde sieraden, dus maak lijnen van diamanten van verschillende grootte om te winnen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 26316 keer online. Ranking 690 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 1586 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 26316 keer
Lijn de Juwelen

Bejeweled waarin je rijen van identieke elementen, zoals diamanten doen. Hebben sieraden en edelstenen van verschillende grootte. Je moet drie diamanten gelijk zetten in rij, kan meer dan drie en de grotere meer punten je krijgt te verdwijnen hebben. Het spel heeft als doel om zoveel rijen mogelijk te maken in de tijd die je hebt gegeven. Het is een spel van intelligentie en het vermogen om snel de mogelijkheden die je hebt op het scherm tussen alle elementen te lokaliseren. Als u houdt van sieraden, diamanten en edelstenen Dit is het spel dat je hem mooi vindt.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Lijn de Juwelen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Lijn de Juwelen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Lijn de Juwelen en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Lijn de Juwelen is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Lijn de Juwelen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Lijn de Juwelen
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158193
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45554
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39552
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.