Gratis Spelletjes

Baby's avontuurlijk

Spel van de Bratz

Baby's avontuurlijk

Baby\'s avontuurlijk Waardering: 6/10

Baby's avontuurlijk spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Spel halen speelgoed en vrienden in de wereld van de Bratz poppen. Kies een van de baby's te beginnen. Gebruik de pijltjestoetsen om je personage te verplaatsen, en op en neer liften en roltrappen te gaan. Ontwijk gebroken speelgoed. Maak kennis met de pester, kost je verliest een vriend of een fles! Laat hem je vangen!. De fles zal u in het spel, kan je verliest een als je op een kapotte speelgoed. Zoek een nieuw speeltje (blauw) zal punten verdienen. Bovendien beschermen ze je pesten en gebroken speelgoed (rood). Vind al je vrienden en de pup, ook, en kijk naar de uitgang.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 27752 keer online. Ranking 640 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 2750 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 27752 keer
Baby's avontuurlijk

Spel Bratz baby's. Om een personage te spelen in de Bratz Babyz. Een platform adventure game waarin je moet om uit te vinden op een tour. Je moet naar het oppakken van je vrienden en het vinden van nieuw speelgoed, ontwijken gebroken en vluchtende vijand. Als je merkt dat nieuwe speelgoed te verdienen punten. Als de vijand je te pakken krijgt of als u een gebroken speeltje verliest punten raken. Verdien extra punten aan je vrienden terwijl u door de verschillende schermen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Baby's avontuurlijk voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Baby's avontuurlijk. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Baby's avontuurlijk en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Baby's avontuurlijk is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Baby's avontuurlijk dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Baby\'s avontuurlijk
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158193
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45554
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39552
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.