Gratis Spelletjes

Zuilengang Bowlen

Spel van de bowling

Zuilengang bowlen

Zuilengang Bowlen Waardering: 6/10

Zuilengang bowlen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Streef ernaar om een perfecte aantal punten van 300 punten in dit traditionele bowlen simulatie. Gebruik de muis om de bal te richten. Als je eenmaal hebt gekozen voor een plek op de baan om de bal te gooien uit, beweeg de muis heen en weer om de pijl in de richting willen dat je de bal wilt gaan. Klik en houd de muis om een ​​tweede pijl draaien rond de bal te starten. Het loslaten van de muis zal kom de bal door de steeg. Als u de muisknop loslaat wanneer de twee pijlen te voldoen, zal de bal hebben geen spin. Als u de knop loslaat eerder of later, zal de bal draaien in die richting.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9798 keer online. Ranking 2377 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 90 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9798 keer
Zuilengang Bowlen

Hoewel de 3D-perspectief van het spel maakt het lijkt alsof de zijkanten van de steeg punt naar het midden van het scherm, moet u de pijlen wijzen recht omhoog als je de bal wilt gaan recht naar beneden de steeg. Zoals in het echte bowlen, het raken van de nietstift rechtdoor is niet de beste manier om een staking te krijgen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zuilengang Bowlen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bowling flash spel genaamd Zuilengang Bowlen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zuilengang Bowlen en het gerelateerd is aan Bowling. Onze nieuwe spel Zuilengang Bowlen is een van de beste Bowling spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zuilengang Bowlen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zuilengang Bowlen
TERUG

Bowling meest gespeelde spellen

Bowling 3D SPELEN ►

Bowling 3d

4
4 van 10 - 9132 stemmen
Gespeeld
115559
keer

Voor al de fans van de bowling. In deze wedstrijd jij kunt jouw gezichtspunt wijzigen van de bowling zonder roerende de beweging van de bal. Om de bal te gooien, jij moet maar hét spatiebalk gebruiken. Na bepaling de positie van de bal, opnieuw te geven jij de macht jij wilt dat, en het derde om de hoek van het vertrek van de bal in te stellen.

Bowling Toernooi SPELEN ►

Bowling toernooi

5
5 van 10 - 3204 stemmen
Gespeeld
45488
keer

In dit spel ga je bowling spelen met gekleurde ballen. De rode ballen zijn 50 punten, de blauwe ballen zijn 100 punten, de groene ballen zijn 150 punten, de gele ballen 200 punten en de grijze ballen 250 punten. 1. Je hebt tot het punt waar je naartoe gaat om de bal te gooien directe, met de bewegingen van de muis. 2. Je moet de baan van de bal te berekenen, klikken met de muis. 3. Je moet de sterkte van de bal te berekenen, klikken met de muis.

Bowling met Ooievaars SPELEN ►

Bowling met ooievaars

5
5 van 10 - 2762 stemmen
Gespeeld
43408
keer

In dit spel je bent een kat en je moet bowling spelen met ooievaars. Gebruik de muis om dit spel te spelen.