Gratis Spelletjes

Bejeweled

Speel Bejeweled spelletjes

Bejeweled spelletjes

Bejeweled spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Bejeweled gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen Bejeweled spel

Parsen Bejeweled

 parsen bejeweled spel SPELEN ►

Bejeweled variant. Plaats Pasen objecten in het spel voor 3 op een rij. Gebrukk de muis.

Bejeweled gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en bejeweled gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Bejeweled online spelletjes

Nieuw in Bejeweled

Bejeweled

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Diamond Mine. Speel Bejeweled online. Het creëren van een drie-in-een-rij lijn van identieke stukken. Lijnen van identieke edelstenen in een swap. Games zoals Bejeweled lijnen dezelfde of soortgelijke figuren in lijnen. Sieraden lijnen en figuren gelijk en zo elkaar opheffen en over het scherm. Speel Bejeweled online. Intelligentie en snelheid om lijnen van drie elementen vergelijkbaar te maken, dan zijn deze elementen verdwijnen en bewegen op het scherm. Als er meer elementen zijn vergelijkbaar in de groep, ze geven meer punten en krijg extra prijzen. U kunt uitlijnen dingen zijn zeer verschillend en het thema, zoals fruit, sieraden, snoep, speelgoed, voorwerpen, sport, vormen en meer. Je moet heel snel om deze lijnen snel op te lossen. Gratis versies van games als Bejeweled.

Bejeweled Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen Bejeweled flash games. Deze categorie heeft betrekking op games zoals bejeweled, aan groepen van dezelfde of soortgelijke voorwerpen te maken om ze te laten verdwijnen en geven ons punten. gratis versies van de programma's die opladen op andere sites, hier zijn ze vrij. verplaats de cijfers met uw vinger of met de muis om een lijn van dezelfde vormen te maken en zo deze verdwijnen. krijgt punten voor het doen van soortgelijke dingen groepen. je moet slim en snel om door de niveaus waarop de cijfers zijn moeilijker te groep te scrollen omdat er meer verschillende soorten en je hebt minder tijd om te spelen op elk niveau. start snel op zoveel niveaus volledig mogelijk zo snel mogelijk.. Hier vindt u Bejeweled gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw Bejeweled spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. Bejeweled dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.