Gratis Spelletjes

Batman

Speel Batman spelletjes

Batman spelletjes

Batman spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Batman gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen Batman spel

Personages in Actie

 personages in actie spel SPELEN ►

In dit spel moet je een paar kiezen uit (Pen-Jake, Light-L, Batman-Superman, Huis-Wilson, Will-Carltoon, Conan-Max, Jack en Tyler Stewart-Colbert) om je vijanden aan te vallen en een voorwerp vindt dat de computer tot je zegt. Gebruik de links / rechts pijlen te bewegen, de pijl-omhoog om te springen, de pijl omlaag om hurken, de letter S te stom ... Lees meer

Batman gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en batman gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Batman online spelletjes

Nieuw in Batman

Batman

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Bruce Wayne Batman is, wordt de geheime identiteit van de superheld en het kwaad bestrijden met de hulp van Catwoman en Robin. Dark Knight. Batman Avonturen. Bruce Wayne. Bruce Wayne is de geheime identiteit van de superheld. Games van superhero comics, met edities in verschillende series van tientallen jaren geleden. Robin is zijn assistent. Batgirl, is het meisje dat de held begeleidt. De butler die deelneemt wordt genoemd Alfred Pennyworth. Dark Knight is de naam van de nieuwe edities. Avonturen van Batman, komische superheld die het kwaad met personages zoals Riddler, Poison Ivy, Joker en de Penguin vecht. Batman woont in de Batcave en de Batmobile drives. Bouwen gadgets en wapens om te vechten tegen de vijanden. Je hebt geen speciale krachten, maar zijn vaardigheid en kracht zijn wat je gebruikt om te vechten tegen het kwaad.

Batman Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen Batman flash games. Deze categorie heeft betrekking op batman spelen, batman avonturen, dark knight.catwoman is een vrouw met een houding vergelijkbaar met de superheld, maar begint als het kwaad, dan eindigt uiteindelijk een held. bat man, komt in zijn symbool van een vleermuis met open vleugels op een gele achtergrond. het beweegt \'s nachts en leven in een grot vol vleermuizen. bat man games, waar hij moet vechten tegen de goddeloze vijanden en de onschuldigen te beschermen. leeft in gotham city, dat een representatie van new york. je hebt geen superkrachten, maar na de dood van zijn ouders in de handen van een dief is gewijd aan de strijd tegen de krachten van het kwaad met zijn intelligentie, kracht en behendigheid. bruce wayne is batman en is een miljonair.. Hier vindt u Batman gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw Batman spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. Batman dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.