Gratis Spelletjes

Barbie Huisdier Arts

Spel van de Barbie

Barbie Huisdier Arts

Barbie Huisdier Arts Waardering: 6/10

Barbie Huisdier Arts spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Barbie houdt gewoon mengen haar passie voor stijlvolle uit past met haar liefde voor haar baan als huisdier arts, wanneer ze zich klaar voor een volle dag in de kliniek! Helpen haar beslissen wat pastelkleurige uitrusting te dragen, wat dokter uniform te halen, wat schattig chique verpleegkundige hoed en stijlvolle kapsel te pronken op het werk vandaag, terwijl ze doet haar best om al haar pluizige patiënten te genezen!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 22066 keer online. Ranking 887 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 502 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 22066 keer
Barbie Huisdier Arts

Barbie is een mode-pop gelanceerd maart 1959 opgericht door Amerikaanse zakenvrouw Ruth Handler. Barbie is een belangrijk onderdeel van het speelgoed modepop markt voor vijftig jaar en is het onderwerp geweest van talrijke controverses en rechtszaken, waarbij vaak parodie op de pop en haar levensstijl.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie Huisdier Arts voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie Huisdier Arts. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie Huisdier Arts en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie Huisdier Arts is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie Huisdier Arts dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie Huisdier Arts
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253412
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136696
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136017
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.