Gratis Spelletjes

Mooie Barbie

Spel van de Barbie

Mooie Barbie

Mooie Barbie Waardering: 6/10

Mooie Barbie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Barbie is een prinses en moet perfect zijn om te dansen met de prins op deze manier spel. Om te spelen moet je goede smaak en stijl hebben. Om te spelen moet je make-up, kam en aankleden van de fee prinses pop. Kan je muis gebruiken om op het element dat u wilt toepassen op haar mooie gezicht en het navigeren door bewegingen van de muis. U kunt alles wat je wilt veranderen, soms heb je zin om te spelen accounts. Eenvoudig niveau voor kinderen en iedereen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 21494 keer online. Ranking 913 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 1220 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 21494 keer
Mooie Barbie

Stel sprookje Princess moet je een kind karakter pop geïnspireerd succes aan te passen. Een van de meest populaire speelgoed van Mattel. Een activiteit voor kinderen waarin ze moeten make-up, kam en kleed het probleem. Wanneer u klaar bent kunt u het resultaat af te drukken op het papier te zien zoals het is. U kunt kiezen uit sieraden, kapsels, haarkleuren, mode, juwelen en meer. Een verslavend spel voor meisjes die houden van mode.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Mooie Barbie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Mooie Barbie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Mooie Barbie en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Mooie Barbie is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Mooie Barbie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Mooie Barbie
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253539
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136873
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136185
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.