Gratis Spelletjes

Barbie: avondjurken

Spel van de Barbie

Barbie: avondjurken

Barbie: avondjurken Waardering: 6/10

Barbie: avondjurken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel is er een foto van Barbie met al haar garderobe van toga's, je moet kiezen voor haar voor een gala deze avond met een spectaculaire jurk en kapsel. Door het bewegen van de muis moet je om te kleden Barbie om het stralend maken. Hebben de pop aan de rechterkant en links zijn allemaal verkleed vanavond, zijn alle jurken lang gebruikt voor een geweldig evenement, zeer stijlvol en zeer zachte kleuren. Je hebt ook pruiken met verschillende kapsels en sieraden om de outfit compleet.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 27218 keer online. Ranking 692 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 1816 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 27218 keer
Barbie: avondjurken

Spel voor meisjes waar je de jurk Barbie pop in een stijlvolle manier met een avondjurk. Heb klaar verschillende outfits om uit te kiezen in verschillende kleuren, dus combineren met verschillende pruiken. Je moet ervoor de hoofdpersoon van het spel is het mooiste meisje op het feest. Proberen om alle elementen, zoals een ander kapsel, haarkleur, sieraden en kleding te kiezen en te combineren. Alle kostuums zijn lange, lange rokken met lange vlucht. Ze zijn erg mooie pakken die goed zitten met de figuur van de pop. Natuurlijk kun je een originele creatie maken. Je kunt spelen en zo vaak herhalen als je wilt.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie: avondjurken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie: avondjurken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie: avondjurken en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie: avondjurken is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie: avondjurken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie: avondjurken
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.