Gratis Spelletjes

Modieuze Barbie

Spel van de Barbie

Modieuze Barbie

Modieuze Barbie Waardering: 5/10

Modieuze Barbie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel van de dressing Barbie bent kunt u een soort van mode dat is de huidige en heeft ook hints van vintage mode te vinden. Zijn kleding hebben een mix van frisheid, jeugdige stijl en elegantie, dat het een unieke Barbie meisje te maken. Je moet je kiezen en te combineren elk kledingstuk om een ​​volledig unieke set naar uw wens te maken. U kunt ook het type en de kleur van het haar aan de dezelfde stijl hebben als je outfit. Accessoires, zoals handtassen, schoenen en oorbellen zijn zeer belangrijk bij het ​​kiezen van een outfit, dus moet je ook die kleine details kijken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 20470 keer online. Ranking 982 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 1336 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 20470 keer
Modieuze Barbie

Dress up games streven naar een pop te kleden met verschillende stijlen en kleding. Met deze games kinderen kunnen overeenkomen met de kleren als ze willen en ontwikkelen van hun creativiteit. De hoofdpersoon van dit spel is Barbie, die moet kleden met een verscheidenheid van kleding en veel verschillende items. Je moet drag het kledingstuk op het lichaam om de mannequin te kleden, het is een zeer eenvoudige en snelle manier om uw eigen modieuze kleding te creëren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Modieuze Barbie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Modieuze Barbie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Modieuze Barbie en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Modieuze Barbie is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Modieuze Barbie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Modieuze Barbie
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253563
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136897
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136209
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.