Gratis Spelletjes

Modieuze Barbie

Spel van de Barbie

Modieuze Barbie

Modieuze Barbie Waardering: 5/10

Modieuze Barbie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Met de muis moet je om te kleden Barbie met een urban casual stijl. Klassieke spel van kleding. Hebben de verschillende elementen van een kledingkast als broeken, rokken, schoenen, shirts en meer kleding. Met de muis moet je het meisje hoofdpersoon jurk met een ongedwongen, stedelijke stijl. Kleding eenvoudige vlakke kleuren. Reeks oude stijl jurk doet denken aan spelletjes met uitsparingen die naar antieke poppen gekleed. Het meisje hoofdpersoon wacht u de kleren van kleuren geschikt voor vandaag kiezen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 15866 keer online. Ranking 1282 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 958 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 15866 keer
Modieuze Barbie

Spel waar je moet verschillende kledingstukken te combineren. Je moet ervoor een rok in kleuren te combineren met een shirt. Kies kleren voor vrouwen. Wat u moet doen is kiezen voor je garderobe kleding die past. Kledingstukken zeer elementaire vlakke kleuren. Je moet de combinaties van kleren voor het meisje gaan om mode te vinden. Mode gaat een mooie kleren met kleuren die goed passen bij elkaar nemen. aankleden spelletjes.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Modieuze Barbie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Modieuze Barbie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Modieuze Barbie en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Modieuze Barbie is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Modieuze Barbie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Modieuze Barbie
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.