Gratis Spelletjes

Ken makeover

Spel van de Barbie

Ken makeover

Ken makeover Waardering: 6/10

Ken makeover spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Ken heeft een nieuwe look te woo Barbie helpt u kiezen voor de beste kapsel, de beste kleren die je nieuwe persoonlijkheid. Styling een spel waarin je moet het beeld van een hoofdpersoon te definiëren. Een nieuw beeld Ken moet Barbie te laten vallen in liefde met hem, om hem te helpen, moet je de beste kapsel, de beste kleren, die het beste past bij zijn nieuwe persoonlijkheid te kiezen. Het vriendje van de beroemdste pop ter wereld heeft een nieuwe look en je moet de nieuwe styling te creëren. Kies kleding voor hem. U kunt het kapsel, haarkleur en kleding veranderen. Fashion game voor meisjes. Net als mode?

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 33170 keer online. Ranking 537 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 2314 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 33170 keer
Ken makeover

Ken, het vriendje van Barbie. Nu kunt u een nieuw imago te creëren voor dit karakter. U kunt de kleren die je draagt ​​kiezen. Als je een fan van mode, zult u in staat om een ​​complete set van kostuums voor de hoofdpersoon te creëren. Je moet kleuren, broeken, sweatshirts, hoeden, etc. combineren De kleuren moeten worden gecombineerd om naar de mode. U kunt kiezen voor de salon, met haren knippen en kleuren haarverf. Maak je vriendin terug verliefd op hem.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Ken makeover voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Ken makeover. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Ken makeover en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Ken makeover is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Ken makeover dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Ken makeover
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.