Gratis Spelletjes

Barbie Fairytopia Jewel Dolls

Spel van de Barbie

Barbie Fairytopia Jewel Dolls

Barbie Fairytopia Jewel Dolls Waardering: 2/10

Barbie Fairytopia Jewel Dolls spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Hou je van Barbie? Barbie puzzel spel, dit is het eerste niveau, hier de stukken zijn gesorteerd, dus het zal gemakkelijker zijn om de stukken te passen. Gewoon elk stuk van het beeld op zijn plaats, zodat het beeld is compleet. Het is een eenvoudig spel, zullen kinderen het erg leuk vinden. Zij zullen in staat zijn om mensen van alle leeftijden te spelen. De Barbie-pop is een van de meisjes favoriete speelgoed en enkele kinderen. Vertegenwoordigt een esthetisch ideaal en persoonlijkheid door de tekenfilmserie en films die hij heeft starred hebben gegeven.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 125339 keer online. Ranking 86 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 2.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Waardering gebaseerd van 25686 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 125339 keer
Barbie Fairytopia Jewel Dolls

In dit spel moet je opnieuw samenstellen van een afbeelding die is opgedeeld in nieuwe onderdelen. Net terug te plaatsen elk beeld. Het is een gemakkelijke en eenvoudige compositie. De stukken worden geplaatst op een manier die is gemakkelijk voor kinderen, met behulp van de muis, klik en sleep elk deel naar zijn juiste plaats. Het hele plaatje is een scène uit een van de films die is een fee pop. We zien de scène uit de film met vleugels en vliegt terug. Een sterk aanbevolen activiteit voor iedereen. Ervoor dat u een goede tijd spelen met dit spel door te brengen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie Fairytopia Jewel Dolls voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie Fairytopia Jewel Dolls. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie Fairytopia Jewel Dolls en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie Fairytopia Jewel Dolls is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie Fairytopia Jewel Dolls dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie Fairytopia Jewel Dolls
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253412
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136696
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136017
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.