Gratis Spelletjes

Barbie verkleed als prinses Assepoester

Spel van de Barbie

Barbie verkleed als prinses Assepoester

Barbie verkleed als prinses Assepoester Waardering: 6/10

Barbie verkleed als prinses Assepoester spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je de beste jurk voor de prinses feest in het kasteel te kiezen. Barbie is gekleed als prinses Assepoester. Om het kostuum te maken moet je door te klikken op de kleding, haar en accessoires om het op de pols verschijnen. Klik nogmaals om het te laten verdwijnen en kies een andere. Je moet een mooie set van kleren voor de prinses te maken. Dat de mooiste en meest elegante avond zal zijn. Koninklijke familie. Een personage dat is handig voor Barbie pop.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 75355 keer online. Ranking 178 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 6814 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 75355 keer
Barbie verkleed als prinses Assepoester

Een van de favoriete prinses voor meisjes is Assepoester. Het verhaal van een meisje dat wees. Haar stiefmoeder en zusters behandelen haar slecht, als een dienaar. Op een nacht een fee lijkt hem en geeft hem een pak te gaan naar een partij bij het ​​koninklijk paleis. Die avond op het feest genaamd de prins die verliefd wordt op haar. Ze ontsnapt en vergeet een schoen. De prins huis tot huis zoekt om de eigenaar van de verloren schoen te vinden. Eindelijk gevonden, trouwen en leven nog lang en gelukkig. Heeft u een kast vol jurken, schoenen en pruiken om de perfecte Barbie Assepoester maken op het feest vanavond. Maak een kostuum dat het origineel lijkt. Wanneer u klaar bent, kun je opnieuw beginnen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie verkleed als prinses Assepoester voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie verkleed als prinses Assepoester. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie verkleed als prinses Assepoester en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie verkleed als prinses Assepoester is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie verkleed als prinses Assepoester dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie verkleed als prinses Assepoester
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253539
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136873
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136185
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.