Gratis Spelletjes

Barbie: zomerkleding

Spel van de Barbie

Barbie: zomerkleding

Barbie: zomerkleding Waardering: 4/10

Barbie: zomerkleding spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het is lente, en in de eerste mooie dagen Barbie willen verkleden met kleren frisser en levendiger kleuren. Dus je moet helpen beslissen over een outfit voor een wandeling in het park, opknoping uit met haar vrienden en plezier hebben. Hebben een verscheidenheid van verschillende kleren voor Barbie jurk in het voorjaar. U kunt ook add-ons die je leuk vindt, zoals tassen, brillen, hoeden, en kiezen uit de verschillende schoenen die je in je collectie. Barbie is perfect voor elk plan aanwezig te zijn bij dit voorjaar dankzij uw goede smaak.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 14717 keer online. Ranking 1428 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 660 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 14717 keer
Barbie: zomerkleding

Barbie-poppen worden gekenmerkt door een grote collectie van kleding en accessoires in de laatste mode. In dit geval de kleren zijn typisch van de lente, een seizoen als het weer wordt steeds warmer tot de zomer. In de lente worden de dagen langer worden en de kleuren zijn helderder dankzij de bloemen die ontstaan ​​in parken en velden. Spring Barbie kleren past zich ook aan de seizoenen, en wordt meer comfortabel en vreugdevolle voor mooi weer.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie: zomerkleding voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie: zomerkleding. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie: zomerkleding en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie: zomerkleding is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie: zomerkleding dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie: zomerkleding
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.