Gratis Spelletjes

Barbie in de zomer

Spel van de Barbie

Barbie in de zomer

Barbie in de zomer Waardering: 5/10

Barbie in de zomer spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Barbie hebben plannen in deze dagen van de zomer, en ze moeten op passende wijze worden aangekleed. Wilt u Barbie jurk in de zomer? Wel, er is je kans. Hiervoor kunt u kiezen uit veel kleren. Zoals u ziet, zijn fris en mooie kleuren, perfect voor de zomer kleding. Kies de kleren die je wilt en sleep deze naar het lichaam van Barbie aan te kleden in de kleding van uw keuze. U kunt ook verschillende accessoires zoals een zonnebril of verschillende handtassen die overeenkomen met je schoenen en de rest van zijn kleren te kiezen. Veel plezier terwijl u uw goede smaak voor mode te tonen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 17803 keer online. Ranking 1160 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 1234 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 17803 keer
Barbie in de zomer

De Barbie pop is gekleed voor de zomer met een aantal van de kleren van zijn grote collectie. De zomerkleren staan ​​bekend als zeer heldere kleuren. Shirts zijn korte mouwen of strapless, en shorts helpen besteden minder warmte. Barbie is gekleed in de zomer met verschillende sets die je helemaal kunt kiezen om uw wens. Deze pop zal nog steeds als een dummy voor u om de kleren kiezen om te dragen bij uw volgende afspraak blijven. Toon je weet mode en accessoires en design Barbie zomer kleding.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie in de zomer voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie in de zomer. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie in de zomer en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie in de zomer is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie in de zomer dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie in de zomer
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.