Gratis Spelletjes

Barbie zomer mode aankleden

Spel van de Barbie

Barbie zomer mode aankleden

Barbie zomer mode aankleden Waardering: 4/10

Barbie zomer mode aankleden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Als het weer is goed dat we allemaal graag kleden in de zomer kleren vrolijke en zomerse kleuren. Barbie voelt hetzelfde, en in dit spel heb je de mogelijkheid om te beslissen welke outfit vandaag zal nemen. U kunt voor een avondje uit te bereiden in een vakantiegebied te gaan naar het strand met vrienden of om te gaan voor een wandeling met de avondwind. Je hebt de beste kleding en een scala aan accessoires voor de Barbie outfit voor de zomer. Als u ook graag de zomer te genieten, aarzel dan niet en maak je klaar om te besteden zoals Barbie in deze koele maanden van zon en warmte!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 17000 keer online. Ranking 1224 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 858 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 17000 keer
Barbie zomer mode aankleden

Barbie is een zeer populaire pop die werd opgericht in de jaren '60. Omdat naast de lijn van speelgoed andere producten zoals films, tekenfilmserie, en allerlei accessoires zoals handtassen, schoenen en zelfs kleding jurk naar voren zijn gekomen. Ze hebben zelfs naar buiten komen geïnspireerde Barbie-poppen, want dit spel poppenkleding zomerkleding evenals meerdere accessoires toevoegen om de laatste mode video games. Als u ook graag kleden in stijl met deze Barbie dress up games voelt u zich als een echte stylist.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie zomer mode aankleden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie zomer mode aankleden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie zomer mode aankleden en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie zomer mode aankleden is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie zomer mode aankleden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie zomer mode aankleden
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253563
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136897
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136209
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.