Gratis Spelletjes

Barbie stijl

Spel van de Barbie

Barbie stijl

Barbie stijl Waardering: 4/10

Barbie stijl spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit online spel kun je zien Barbie dressing met de meest moderne en stroom kleren. Als u wilt Barbie kleden in stijl moet je broek of rok, sweatshirts en moderne styling die grote past. Dank u, zal Barbie de meest populaire meisje in haar groep vrienden. Zoals u kunt zien, heeft ze een grote collectie van kleding, maar heeft ook veel add-ons en accessoires toe te voegen aan haar stijl. En jij, hou je aan te kleden in de mode als haar? Met dit spel kun je meer leren over de huidige jeugd mode voor u om een ​​expert op het onderwerp geworden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 20605 keer online. Ranking 996 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 1506 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 20605 keer
Barbie stijl

Mattel Barbie pop is terug in de mode dankzij deze dressing up game. De populaire pop van de jaren '60 huidige verschijnt met een nieuwe stijl en een nieuwe reeks van kleding, die zijn erg populair onder jonge meisjes van vandaag. Barbie is een modern meisje, en het toont met haar gedurfde en casual kleding. U moet beschikken over een goed beoordelingsvermogen en kies kleding die bij u past om een goede stijl hebben voor elk plan die kunnen ontstaan ​​met haar groep vrienden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie stijl voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie stijl. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie stijl en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie stijl is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie stijl dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie stijl
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253539
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136873
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136185
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.