Gratis Spelletjes

Barbie schaatsen

Spel van de Barbie

Barbie schaatsen

Barbie schaatsen Waardering: 5/10

Barbie schaatsen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De meest populaire Mattel pop in de hoofdrol een mooie scène waar ze is schaatsen met Ken. Maar deze momentopname is puzzel geworden, en je moet het correct invullen om het te bekijken. In dit beeld wordt Barbie gekleed als een prinses met een mooie jurk en een kroontje. Ken trekt haar taille en we samen maken van een pirouette van kunstschaatsen. Twee andere prinsessen kijken naar de scène, dat is een ijsbaan in de wolken, met een mooie glazen kasteel op de achtergrond en een gevleugelde paarden vliegen door de lucht. Een puzzel vol magie en kleuren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 61980 keer online. Ranking 229 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 13316 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 61980 keer
Barbie schaatsen

Barbie is een pop uit de jaren 60 die is gemaakt door Ruth Handler voor de Mattel speelgoed bedrijf. Het is de meest succesvolle pop ooit, en vandaag de dag nog steeds wereldwijd de handel worden gebracht voor meisjes. Maar verzamelaars zijn geïnteresseerd in dit speeltje modellen die een klein fortuin te kosten. Ook Als je ooit hebt gespeeld met een van deze Barbie-poppen kunnen nu worden vermaakt op een leuke manier met deze puzzel op een van zijn animatiefilms. Je moet elk stuk passen in plaats van de scène van deze puzzel ontdekken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie schaatsen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie schaatsen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie schaatsen en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie schaatsen is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie schaatsen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie schaatsen
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.