Gratis Spelletjes

Barbie Puzzel

Spel van de Barbie

Barbie Puzzel

Barbie Puzzel Waardering: 6/10

Barbie Puzzel spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 136873 keer online. Ranking 73 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 18188 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 136873 keer
Barbie Puzzel

De puzzels zijn beelden die breken in stukken. Een hele scène is verdeeld in delen met verschillen. Elk van deze onderdelen moet passen met andere uiteinde aan het hele beeld te halen zoals het was in de oorsprong. Er zijn versies die worden gespeeld met een bepaalde tijd. Activiteit tegen de klok. Elke foto kan dienen gebroken. In dit geval hebben we een scène waarin drie verschillende poppen poseren voor ons. Barbie is een fashion poppen geproduceerd door het Amerikaanse speelgoed-bedrijf Mattel, Inc.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie Puzzel voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie Puzzel. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie Puzzel en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie Puzzel is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie Puzzel dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie Puzzel
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253539
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136185
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.

Barbie Fairytopia Jewel Dolls SPELEN ►

Barbie Fairytopia Jewel Dolls

2
2 van 10 - 25686 stemmen
Gespeeld
125495
keer

Hou je van Barbie? Barbie puzzel spel, dit is het eerste niveau, hier de stukken zijn gesorteerd, dus het zal gemakkelijker zijn om de stukken te passen. Gewoon elk stuk van het beeld op zijn plaats, zodat het beeld is compleet. Het is een eenvoudig spel, zullen kinderen het erg leuk vinden. Zij zullen in staat zijn om mensen van alle leeftijden te spelen. De Barbie-pop is een van de meisjes favoriete speelgoed en enkele kinderen. Vertegenwoordigt een esthetisch ideaal en persoonlijkheid door de ...