Gratis Spelletjes

Barbie op en Picknick

Spel van de Barbie

Barbie op en Picknick

Barbie op en Picknick Waardering: 5/10

Barbie op en Picknick spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Geef Barbie en Gsbrielle een vrolijk kleurtje. Klik op een kleur en dan op een gedeelte van de tekening om hem in te kleuren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 18026 keer online. Ranking 934 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 706 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 18026 keer
Barbie op en Picknick

Barbie, picknick, inkleurem, pop, kleurplaten spelletjes,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie op en Picknick voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie op en Picknick. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie op en Picknick en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie op en Picknick is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie op en Picknick dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie op en Picknick
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
250812
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18186 stemmen
Gespeeld
134211
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19124 stemmen
Gespeeld
133392
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.