Gratis Spelletjes

Make-up met Barbie

Spel van de Barbie

Make-up met Barbie

Make-up met Barbie Waardering: 4/10

Make-up met Barbie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden tot finish.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 253542 keer online. Ranking 31 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 36324 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 253542 keer
Make-up met Barbie

Make-up spel dat de beroemde pop Barbie als model heeft. Een make-up om je pols. Klassieke blonde pop aan op de praktijk van deze set van schilderijen. Leer alle geheimen van styling met dit voorbeeld waarin je in staat om de huidskleur, ogen, haarkleur, kapsel, lippen, en alle elementen te veranderen zal zijn. Naast de kick van elegantie, dat is een juweel of een aantal bloemen in haar haar te zetten. Een zeer populaire versie onder meisjes en mensen die houden van de stijlen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Make-up met Barbie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Make-up met Barbie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Make-up met Barbie en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Make-up met Barbie is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Make-up met Barbie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Make-up met Barbie
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.

Barbie Fairytopia Jewel Dolls SPELEN ►

Barbie Fairytopia Jewel Dolls

2
2 van 10 - 25686 stemmen
Gespeeld
125498
keer

Hou je van Barbie? Barbie puzzel spel, dit is het eerste niveau, hier de stukken zijn gesorteerd, dus het zal gemakkelijker zijn om de stukken te passen. Gewoon elk stuk van het beeld op zijn plaats, zodat het beeld is compleet. Het is een eenvoudig spel, zullen kinderen het erg leuk vinden. Zij zullen in staat zijn om mensen van alle leeftijden te spelen. De Barbie-pop is een van de meisjes favoriete speelgoed en enkele kinderen. Vertegenwoordigt een esthetisch ideaal en persoonlijkheid door de ...