Gratis Spelletjes

Barbie in de kunstijsbaan

Spel van de Barbie

Barbie in de kunstijsbaan

Barbie in de kunstijsbaan Waardering: 4/10

Barbie in de kunstijsbaan spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Leuke puzzel van prinses Barbie met haar geliefde Ken schaatsen op een ijsbaan. Tijdens het schaatsen, ze maken mooie pirouettes en dansen op het geluid van de muziek. Op deze foto zien we ook twee zusters van Barbie genieten kunstschaatsen tentoonstelling. De ijsbaan is vol met witte wolken en op de achtergrond vinden we het kasteel van Barbie en Ken. Hun drie dochters gemonteerd op drie gevleugelde paarden ze kijken naar hen uit de hemel. Er is een grappige witte ijsbeer schaatsen met hen. Als u genieten van dit prachtige landschap, maken deze puzzel van Barbie schaatser.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 35020 keer online. Ranking 525 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 2490 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 35020 keer
Barbie in de kunstijsbaan

Barbie is de meest populaire pop in de markt. In dit leuke puzzel van Barbie, kunnen we de prinses met Ken op een ijsbaan en pluizige wolken zien. Het landschap is prachtig, op de achtergrond is er een kasteel, drie gevleugelde paarden en een paarse zonsondergang. Barbie en Ken zijn altijd samen, dus in dit spel kunt u genieten van hun liefde en magie. Barbie draagt ​​een roze jurk en een witte kroon. Ken is gekleed in een grijs shirt, zwarte broek en een zwarte kleur van de vacht. Als je van de liefde tussen deze twee poppen, veel plezier het spelen van deze puzzel van Barbie.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie in de kunstijsbaan voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie in de kunstijsbaan. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie in de kunstijsbaan en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie in de kunstijsbaan is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie in de kunstijsbaan dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie in de kunstijsbaan
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253539
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136873
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136185
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.