Gratis Spelletjes

Barbie in herfst

Spel van de Barbie

Barbie in herfst

Barbie in herfst Waardering: 4/10

Barbie in herfst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Als het weer begint te krijgen koeler is tijd om onze kleren en kleden in kleding die een beetje meer beschutting te veranderen. In dit spel moet je aankleden Barbie voor het najaar, met lange broek, lange mouwen kleding en laarzen voor bescherming tegen regenwater. De kleuren van dit seizoen zijn doffer en minder helder, want de herfst is een seizoen waar de bruine en oranje kleuren overheerst. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan accessoires en verschillende kapsels voor Barbie is altijd in de laatste mode.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 13943 keer online. Ranking 1478 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 584 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 13943 keer
Barbie in herfst

Herfst is het seizoen dat dient als een overgang tussen zomer en winter. Gedurende deze tijd de bladeren van sommige bomen vallen, en alles wordt een beetje kouder en uit. Barbie moet warmer te krijgen naar buiten te gaan tijdens de val seizoen kleren, en heeft daarom uw hulp en uw goede smaak in kleding. Wat dacht je van verkleden als Barbie dit najaar? Dus pak een aantal ideeën uit dit spel van kleden Barbie in de herfst.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie in herfst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie in herfst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie in herfst en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie in herfst is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie in herfst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie in herfst
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253412
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136696
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136017
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.