Gratis Spelletjes

Barbie op ijs (puzzel)

Spel van de Barbie

Barbie op ijs (puzzel)

Barbie op ijs (puzzel) Waardering: 6/10

Barbie op ijs (puzzel) spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Barbie is een bezoek aan Disneyworld met Ken en haar vrienden. Travel heeft geleid tot een souvenir foto, maar haar zus heeft de foto gebroken. Barbie wil deze souvenir foto hebt, kunt u helpen onze vriend om de foto op te lossen. Om het beeld te reconstrueren, zal het stuk te selecteren met de muis en wanneer ongeveer 2 of meer stukken worden automatisch samengevoegd. Het doel is om de puzzel te voltooien en opnieuw te verhuren het grote plaatje. Dit is een puzzel met Barbie, Ken en vrienden. Gebruik de muis om de puzzel te herbouwen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 43746 keer online. Ranking 374 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 5064 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 43746 keer
Barbie op ijs (puzzel)

De Barbiepop heeft een foto schaatsen. We zien de prinses schaatsen met de prins. Achter haar vrienden zijn. In de verte kunnen we het kasteel boven de wolken zien. Gevleugelde paarden vliegen door de lucht. Prachtige landschappen moet je terug om te voltooien. Neem deze puzzel in de kortst mogelijke tijd. Je moet het beeld te laten zoals het was in het oorspronkelijke zo snel mogelijk.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie op ijs (puzzel) voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie op ijs (puzzel). En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie op ijs (puzzel) en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie op ijs (puzzel) is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie op ijs (puzzel) dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie op ijs (puzzel)
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253563
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136897
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136209
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.