Gratis Spelletjes

Barbie Puzzel: Meisje Californië

Spel van de Barbie

Barbie Puzzel: Meisje Californië

Barbie Puzzel: Meisje Californië Waardering: 3/10

Barbie Puzzel: Meisje Californië spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Spel Barbie puzzelstukjes, dit is de moeilijkheidsgraad 3. Hier zijn meer stukken dan anderen gemakkelijker. Dit spel heeft de complicatie van het zijn misleid delen. U moet de stukken draaien om goed passen. Doorzoek de juiste onderdelen aan elkaar passen en gaan invullen van het beeld van het meisje in Californië. Onze vriend en prinses is de ster van dit spel waarin je moet stukjes van de puzzel in de juiste positie te plaatsen en dan lid elkaar om het beeld van de Barbie-pop te voltooien.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 35332 keer online. Ranking 513 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 3772 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 35332 keer
Barbie Puzzel: Meisje Californië

Maak een puzzel is een leuke intellectuele activiteit. Het is over het hebben van een vorig beeld, in dit geval van de Barbie-pop. Het beeld is onderverdeeld in tientallen delen met onregelmatige vormen. Je moet de verbinding tussen elk van deze onderdelen te vinden zodat het beeld van Barbie is weer in volle. Deze puzzel heeft de moeilijkheid dat de stukken zijn in posities die niet recht zijn, dus eerst moet je het stuk in de juiste richting voordat je gaat op zoek naar een met de pasvorm. Wanneer u klaar bent zie je weer het beeld van de volledige californië meisje.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barbie Puzzel: Meisje Californië voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Barbie flash spel genaamd Barbie Puzzel: Meisje Californië. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barbie Puzzel: Meisje Californië en het gerelateerd is aan Barbie. Onze nieuwe spel Barbie Puzzel: Meisje Californië is een van de beste Barbie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barbie Puzzel: Meisje Californië dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barbie Puzzel: Meisje Californië
TERUG

Barbie meest gespeelde spellen

Make-up met Barbie SPELEN ►

Make-up met Barbie

4
4 van 10 - 36324 stemmen
Gespeeld
253542
keer

Barbie heeft een foto om de camera te verleiden! Om te beginnen met spelen, ga je gang en leren en de praktijk mee. Kies uw favoriete kleur voor het gezicht, haar, ogen, lippen en alle accessoires om Barbie mooier. Hebben een volledige set van make-up te gaan zien dat kleur en huidskleur die het beste bij u past. Dan gaan we naar de salon, met het kapsel en kleur. Dan kunt u de kleur van de ogen ervoor kiezen om het beter te maken. We eindigden met de lippen en dan enkele details van sieraden to ...

Barbie Puzzel SPELEN ►

Barbie Puzzel

6
6 van 10 - 18188 stemmen
Gespeeld
136875
keer

Reconstrueren van een beeld van verschillende Barbie-poppen. Barbie puzzel spel, je hebt 3 moeilijkheidsgraden om uit te kiezen. Op het eerste niveau van de stukken worden gesorteerd en met een goed gevoel na. Op niveau twee en drie, moet u stukken draaien om goed te passen bij elkaar. Het doel is dat het beeld is voltooid. Verplaats de gedeelten van de afbeeldingen op de juiste plaats worden geplaatst. Drie Barbie-poppen wachten op u om te voltooien om de hele scène te zien.

Het Schoonmaken van de Kamer SPELEN ►

Het Schoonmaken van de Kamer

4
4 van 10 - 19126 stemmen
Gespeeld
136187
keer

Barbie had een feestje gisteravond thuis en nu de kamer is een puinhoop en Barbie heeft het nu schoon te maken. Help haar te klikken op de objet dat je wilt verplaatsen met de muis.