Gratis Spelletjes

Kruis 3D platform met een bol

Spel van de ballen

Kruis 3d platform met een bol

Kruis 3D platform met een bol Waardering: 7/10

Kruis 3d platform met een bol spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel is een verslavend platforms spel in drie dimensies, waarvan de hoofdpersoon is een stuiterende bal te gaan. Je moet zo snel lopen als je kunt door middel van 27 niveaus in landschappen die je de adem beneemt. U kunt elk niveau te spelen. Bewegen met de pijltjestoetsen en selecteer om te spelen. Als je niet kan springen met de spatiebalk terwijl u op de pijl omhoog terwijl links en/of rechts, gebruik de Z en X toetsen loopt door deze wereld in drie dimensies.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8062 keer online. Ranking 3087 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 58 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8062 keer
Kruis 3D platform met een bol

Wees voorzichtig, niet crashen in obstakels of zal exploderen als een zeepbel. Dit spel heeft ook 9 koelen muziektracks. Het is een zeer verslavend en leuk ballen. Controle over de bal door een wereld van driedimensionale platforms terwijl je luistert. Je moet de bal te bewegen op de snelheid. Raak de muren niet aan en u zult het spel verliezen. Je moet veel controle hebben om het spel te houden. Gebruik de pijltjestoetsen om te spelen en sloeg de niveaus een voor een. Herhaal levels je van muziek en genieten van het spel.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kruis 3D platform met een bol voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ballen flash spel genaamd Kruis 3D platform met een bol. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kruis 3D platform met een bol en het gerelateerd is aan Ballen. Onze nieuwe spel Kruis 3D platform met een bol is een van de beste Ballen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kruis 3D platform met een bol dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kruis 3D platform met een bol
TERUG

Ballen meest gespeelde spellen

5 Ballen in een Lijn SPELEN ►

5 ballen in een lijn

6
6 van 10 - 25164 stemmen
Gespeeld
515330
keer

In dit spel zijn er balletjes van verschillende kleuren, en je hebt om de ballen, zodat 5 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten in de lijn, zodat de ballen zullen worden vernietigd. De lijnen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal. Na elke verhuizing, nieuwe ballen zal worden gevormd. verliest u het spel als het hele bord is gevuld met ballen.

Tetris met Kleurrijke Ballen SPELEN ►

Tetris met kleurrijke ballen

4
4 van 10 - 23336 stemmen
Gespeeld
313013
keer

Dit spel is een soort tetris, maar met kleurrijke ballen. Elke keer, 3 ballen zal verschijnen, en je kunt de ballen draaien of verplaatsen alvorens ze te laten vallen naar de groep stapel ze op. Bij 4 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten, de ballen worden vernietigd. Wanneer de ballen onstabiel, zullen ze rollen omlaag, waardoor de positie van de ballen moeilijk te voorspellen en het spel is meer een uitdaging. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om de vallende ballen, geb ...

Manchetknopen Ballen SPELEN ►

Manchetknopen ballen

6
6 van 10 - 4602 stemmen
Gespeeld
50082
keer

Het doel van dit spel is om alle ballen verbinden ze door paren met behulp van een lijn. De paar ballen moeten dezelfde kleur, en de lijn mag niet meer dan twee keer buigen. Het is niet moeilijk te vinden van de paren, maar de essentie van het spel is om ze te vinden zo snel als mogelijk is, draait het allemaal om snelheid.