Gratis Spelletjes

Raster

Spel van de ballen

Raster

Raster Waardering: 5/10

Raster spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Eenvoudig maar verslavend spel gespeeld op een raster. Schiet een bal tussen de twee andere en probeer je tegenstander en de kracht in het fout. Instructies: klik, sleep en laat tot de brand bal. Het doel is om te schieten de ofb tussen de andere twee. Punten scoren wanneer je tegenstander een fout maakt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10081 keer online. Ranking 1601 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 624 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10081 keer
Raster

raster, bal, tegenstander,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Raster voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ballen flash spel genaamd Raster. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Raster en het gerelateerd is aan Ballen. Onze nieuwe spel Raster is een van de beste Ballen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Raster dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Raster
TERUG

Ballen meest gespeelde spellen

5 Ballen in een Lijn SPELEN ►

5 ballen in een lijn

6
6 van 10 - 24742 stemmen
Gespeeld
482486
keer

In dit spel zijn er balletjes van verschillende kleuren, en je hebt om de ballen, zodat 5 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten in de lijn, zodat de ballen zullen worden vernietigd. De lijnen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal. Na elke verhuizing, nieuwe ballen zal worden gevormd. verliest u het spel als het hele bord is gevuld met ballen.

Tetris met Kleurrijke Ballen SPELEN ►

Tetris met kleurrijke ballen

4
4 van 10 - 23316 stemmen
Gespeeld
309275
keer

Dit spel is een soort tetris, maar met kleurrijke ballen. Elke keer, 3 ballen zal verschijnen, en je kunt de ballen draaien of verplaatsen alvorens ze te laten vallen naar de groep stapel ze op. Bij 4 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten, de ballen worden vernietigd. Wanneer de ballen onstabiel, zullen ze rollen omlaag, waardoor de positie van de ballen moeilijk te voorspellen en het spel is meer een uitdaging. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om de vallende ballen, geb ...

Manchetknopen Ballen SPELEN ►

Manchetknopen ballen

6
6 van 10 - 4596 stemmen
Gespeeld
47894
keer

Het doel van dit spel is om alle ballen verbinden ze door paren met behulp van een lijn. De paar ballen moeten dezelfde kleur, en de lijn mag niet meer dan twee keer buigen. Het is niet moeilijk te vinden van de paren, maar de essentie van het spel is om ze te vinden zo snel als mogelijk is, draait het allemaal om snelheid.