Gratis Spelletjes

Contact Ballen met Ringen

Spel van de ballen

Contact ballen met ringen

Contact Ballen met Ringen Waardering: 5/10

Contact ballen met ringen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit is een game van nauwkeurigheid waarbij schieten ballen in ringen. Er zijn 30 niveaus in totaal, de eerste paar zijn mooi en eenvoudig, terwijl de latere levels zijn zeer uitdagend. De nauwkeuriger was jouw opnamen, des te groter zal je score. Haal een bal midden in een ring, je zult verdienen 10,000 punten en een extra leven. Instructies: Schiet de ballen in de bijpassende gekleurde ringen te activeren. Controle op de regeling: pijl naar links: verandering bal schieten: linkermuisknop m: dempen geluiden pijl naar rechts: verandering bal verkeer: muis

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11948 keer online. Ranking 1538 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 544 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11948 keer
Contact Ballen met Ringen

precisie, juistheid, doelgerichtheid, ringen van kleuren, verslavend spel

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Contact Ballen met Ringen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ballen flash spel genaamd Contact Ballen met Ringen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Contact Ballen met Ringen en het gerelateerd is aan Ballen. Onze nieuwe spel Contact Ballen met Ringen is een van de beste Ballen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Contact Ballen met Ringen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Contact Ballen met Ringen
TERUG

Ballen meest gespeelde spellen

5 Ballen in een Lijn SPELEN ►

5 ballen in een lijn

6
6 van 10 - 25162 stemmen
Gespeeld
514968
keer

In dit spel zijn er balletjes van verschillende kleuren, en je hebt om de ballen, zodat 5 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten in de lijn, zodat de ballen zullen worden vernietigd. De lijnen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal. Na elke verhuizing, nieuwe ballen zal worden gevormd. verliest u het spel als het hele bord is gevuld met ballen.

Tetris met Kleurrijke Ballen SPELEN ►

Tetris met kleurrijke ballen

4
4 van 10 - 23336 stemmen
Gespeeld
312966
keer

Dit spel is een soort tetris, maar met kleurrijke ballen. Elke keer, 3 ballen zal verschijnen, en je kunt de ballen draaien of verplaatsen alvorens ze te laten vallen naar de groep stapel ze op. Bij 4 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten, de ballen worden vernietigd. Wanneer de ballen onstabiel, zullen ze rollen omlaag, waardoor de positie van de ballen moeilijk te voorspellen en het spel is meer een uitdaging. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om de vallende ballen, geb ...

Manchetknopen Ballen SPELEN ►

Manchetknopen ballen

6
6 van 10 - 4602 stemmen
Gespeeld
50066
keer

Het doel van dit spel is om alle ballen verbinden ze door paren met behulp van een lijn. De paar ballen moeten dezelfde kleur, en de lijn mag niet meer dan twee keer buigen. Het is niet moeilijk te vinden van de paren, maar de essentie van het spel is om ze te vinden zo snel als mogelijk is, draait het allemaal om snelheid.