Gratis Spelletjes

Ballen Botsen

Spel van de ballen

Ballen botsen

Ballen Botsen Waardering: 6/10

Ballen botsen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Plaats jouw muis op de linkerkant van het scherm om de blauwe ballen en aan de rechterkant om de oranje zijn. Beweeg jouw muis omhoog of omlaag om de ballen naar boven of naar beneden als zij zich verplaatsen naar de tegenovergestelde kant. Probeer het gebruik van de oranje ballen knock de blauwe ballen terug in de blauwe zone, en vice versa.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7944 keer online. Ranking 2307 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 282 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7944 keer
Ballen Botsen

ballen, botsing, gidsen, kleuren,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Ballen Botsen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ballen flash spel genaamd Ballen Botsen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Ballen Botsen en het gerelateerd is aan Ballen. Onze nieuwe spel Ballen Botsen is een van de beste Ballen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Ballen Botsen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Ballen Botsen
TERUG

Ballen meest gespeelde spellen

5 Ballen in een Lijn SPELEN ►

5 ballen in een lijn

6
6 van 10 - 25162 stemmen
Gespeeld
514968
keer

In dit spel zijn er balletjes van verschillende kleuren, en je hebt om de ballen, zodat 5 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten in de lijn, zodat de ballen zullen worden vernietigd. De lijnen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal. Na elke verhuizing, nieuwe ballen zal worden gevormd. verliest u het spel als het hele bord is gevuld met ballen.

Tetris met Kleurrijke Ballen SPELEN ►

Tetris met kleurrijke ballen

4
4 van 10 - 23336 stemmen
Gespeeld
312966
keer

Dit spel is een soort tetris, maar met kleurrijke ballen. Elke keer, 3 ballen zal verschijnen, en je kunt de ballen draaien of verplaatsen alvorens ze te laten vallen naar de groep stapel ze op. Bij 4 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten, de ballen worden vernietigd. Wanneer de ballen onstabiel, zullen ze rollen omlaag, waardoor de positie van de ballen moeilijk te voorspellen en het spel is meer een uitdaging. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om de vallende ballen, geb ...

Manchetknopen Ballen SPELEN ►

Manchetknopen ballen

6
6 van 10 - 4602 stemmen
Gespeeld
50066
keer

Het doel van dit spel is om alle ballen verbinden ze door paren met behulp van een lijn. De paar ballen moeten dezelfde kleur, en de lijn mag niet meer dan twee keer buigen. Het is niet moeilijk te vinden van de paren, maar de essentie van het spel is om ze te vinden zo snel als mogelijk is, draait het allemaal om snelheid.