Gratis Spelletjes

Verzameling van puzzels van Bakugan

Spel van de Bakugan

Verzameling van puzzels van Bakugan

Verzameling van puzzels van Bakugan Waardering: 6/10

Verzameling van puzzels van Bakugan spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel zul je een verzameling van puzzels, allemaal met foto's van de tekenfilm serie Bakugan. Probeer elk van de beelden af te ronden in de kortst mogelijke tijd, en krijg meer scoren dan je vrienden. Selecteer het onderdeel dat u wilt plaatsen en gebruik de spatiebalk op het toetsenbord om het stuk te zetten. Plaats elk op zijn plaats in de afbeelding. Het doel is om het hele beeld te reconstrueren naar de oorspronkelijke afbeelding met de scène van de animatieserie die u hebt gekozen te krijgen. Daag je vrienden uit om te zien wie de hoogste score heeft!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10370 keer online. Ranking 1883 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 150 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10370 keer
Verzameling van puzzels van Bakugan

Spel waarin je een verzameling van scènes uit de animatieserie Bakugan. Je moet een van hen te rotten in stukken te kiezen en je moet het beeld weer terug te herbouwen. De beelden worden ontleed in 30 stuks, dat is een nummer dat voor iedereen betaalbaar. Maak een puzzel is een activiteit die is erg goed voor het vergemakkelijken van de intellectuele ontwikkeling van de mensen. Help onze hersenen te richten op alles is zeer goed voor kinderen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verzameling van puzzels van Bakugan voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bakugan flash spel genaamd Verzameling van puzzels van Bakugan. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verzameling van puzzels van Bakugan en het gerelateerd is aan Bakugan. Onze nieuwe spel Verzameling van puzzels van Bakugan is een van de beste Bakugan spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verzameling van puzzels van Bakugan dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verzameling van puzzels van Bakugan
TERUG

Bakugan meest gespeelde spellen

Kaarten van Bakugan SPELEN ►

Kaarten van Bakugan

6
6 van 10 - 6610 stemmen
Gespeeld
91824
keer

Deelnemen aan een aanval van Bakugan kaarten, gooi uw kaart om te concurreren tegen elkaar en zien wie de bovenste Bakugan heeft. Kies een van de 3 Bakugan en het gevecht begint, net als de linker richtingaanwijzer vol is. In afwachting van de resultaten van de punten van de kaarten om te zien of u de winnaar bent. Kies uw kaart en in plaats daarvan te lanceren zijn, de een met de meer krachtige van de twee wint het spel. Je moet kiezen tussen drie van hen die als vertegenwoordiger van je. Leer ...

Ben 10 en Bakugan Boogschutters SPELEN ►

Ben 10 en Bakugan Boogschutters

6
6 van 10 - 7432 stemmen
Gespeeld
82720
keer

Schiet met je pijl en boog de tegenstander neer! Zorg ervoor dat je hem als eerst afmaakt. Vanaf level 3 komen er ook obstakels in het level dus let goed op.

Bakugan Geheugen Spel SPELEN ►

Bakugan Geheugen Spel

5
5 van 10 - 3732 stemmen
Gespeeld
70707
keer

Geheugen spel met de personages uit Bakugan. Er zijn 3 niveaus. Tracht telkens de twee identieke plaatjes te vinden in dit leuke Bakugan Spel. Gebruik de muis om dit spel te spelen.