Gratis Spelletjes

Verken de Kasteel

Spel van de avontuur

Verken de kasteel

Verken de Kasteel Waardering: 7/10

Verken de kasteel spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Eenmaal op een tijd, in de stad Ichbindubistburg leefde Eine De Boogschutter en Kleine De bommenwerper, een zus en een broer. Op een dag besloten ze om op weg te zoeken naar meer geluk in verre landen. Hebben ze enig plan? Natuurlijk niet! En nu ben je om uit te vinden hoe je onverwacht zo'n ongeplande reis kan gaan! Gebruik de pijltjestoetsen om je personage te verplaatsen, en aandacht te besteden aan de tutorials vindt u op de weg, want je leert dingen zoals de dubbele sprong, die op de sprong toets te drukken op de top van een sprong om te gaan zelfs nog hoger.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7929 keer online. Ranking 2939 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 26 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7929 keer
Verken de Kasteel

Dit is een verhaal van twee gelukkige rakkers zijn hun namen Eine (een meisje) en Kleine (een jongen), die af te stellen voor een reis die geen speciale plannen. En het gebeurde, zodat ze veel avonturen ontmoet op weg.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verken de Kasteel voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Verken de Kasteel. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verken de Kasteel en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Verken de Kasteel is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verken de Kasteel dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verken de Kasteel
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77919
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65299
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43585
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.