Gratis Spelletjes

Snij het ​​touw van de galg

Spel van de avontuur

Snij het ​​touw van de galg

Snij het ​​touw van de galg Waardering: 5/10

Snij het ​​touw van de galg spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Bewijs je doel met de boog, zoals u hebt om het touw van de galg waar zijn je vrienden met een schot met pijl zonder hen pijn te snijden. Je moet de boog te richten en schieten de pijl in de richting en de kracht die nodig is om het touw houden ze af te snijden. Je moet voorzichtig zijn niet aan je vrienden kwetsen met pijlen, drie slagen ze sterven zijn. Je kunt je wapen gebruiken om de beulen die kijken naar de galg te doden. Je hebt een beperkte tijd voor elk scherm. Bevrijd je vrienden en toon uw doel met pijl en boog.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6936 keer online. Ranking 3528 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 32 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6936 keer
Snij het ​​touw van de galg

Spel van vaardigheid en nauwkeurigheid waarin u de boog te gebruiken. Je moet precies richten en het berekenen van de richting en de sterkte noodzakelijk goed. Je moet het touw dat is opknoping waar je vrienden zijn gesneden. Je kunt het wapen gebruiken om de beulen hebben van uw gevangen vrienden te vermoorden. Snijd de touwen voordat verstikkende, je hebt een beperkte tijd om elk scherm passeren. Je moet je vrienden te bevrijden voordat ze verdrinken. Er is een tijdslimiet om elk level te halen, en dat alle personages zijn ongedeerd vrijgelaten.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Snij het ​​touw van de galg voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Snij het ​​touw van de galg. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Snij het ​​touw van de galg en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Snij het ​​touw van de galg is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Snij het ​​touw van de galg dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Snij het ​​touw van de galg
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.