Gratis Spelletjes

Toren van Kanthor

Spel van de avontuur

Toren van kanthor

Toren van Kanthor Waardering: 9/10

Toren van kanthor spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Toren van Kanthor is een avontuur spel waar je moet doorlopen elke kamer van een toren tot het einde te bereiken. In elk van de kamers zullen een rondleiding krijgen rond obstakels om naar de andere deur, de vleermuizen jacht naar u kijken, schiet je tovenaars en andere titels die ervoor zorgt dat dingen moeilijk. Verplaatsen: Pijltjestoetsen Springen: X Aanval: C Schieten: V Pauze / Upgrades: P Plofklank: M

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7462 keer online. Ranking 3085 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 9.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7462 keer
Toren van Kanthor

Toren van Kanthor is een verslavende avonturenspel waarin je moet verschillende kamers te overwinnen met verschillende obstakels die je moet springen en ontwijken. Klassieke spel leuk om te spelen op uw computer. Klim naar de top van de toren kamer per kamer en niet laten de vijanden vangen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Toren van Kanthor voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Toren van Kanthor. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Toren van Kanthor en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Toren van Kanthor is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Toren van Kanthor dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Toren van Kanthor
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.