Gratis Spelletjes

Super Avontuur op Giraffen

Spel van de avontuur

Super avontuur op giraffen

Super Avontuur op Giraffen Waardering: 7/10

Super avontuur op giraffen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit spel is een schattige gratis online spel mengen platform spelletjes met RPG spellen om plaats te maken voor dit avontuur spel vol plezier. Moet het karakter om door de niveaus, de bestrijding van monsters en het gebruik van je vaardigheden om door te gaan. De bediening is WASD en de cursor toetsen, en je zult bewegen en gebruik maken van uw vaardigheden, respectievelijk. Mis deze spel, dat je zal het leuk vinden en besteden leuke tijd spelen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9307 keer online. Ranking 2466 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9307 keer
Super Avontuur op Giraffen

In de platform spelletjes zijn in principe springen van platform naar platform om verder te gaan in niveau, maar dit spel is verwerkt RPG-elementen, zoals vaardigheden, verbruiksartikelen, verschillende wapens en medereizigers.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Super Avontuur op Giraffen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Super Avontuur op Giraffen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Super Avontuur op Giraffen en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Super Avontuur op Giraffen is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Super Avontuur op Giraffen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Super Avontuur op Giraffen
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.