Gratis Spelletjes

Stelen als een dief

Spel van de avontuur

Stelen als een dief

Stelen als een dief Waardering: 8/10

Stelen als een dief spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Heb een vriendin die dure dingen wil. Met haar te trouwen moet je sieraden, auto's en dure artikelen te kopen. Geld hebben we niet nodig, dus je moet stelen om geld te krijgen. Je moet stelen over de stad. Log in huizen en geld in te zamelen in de straat. U moet ontwijken de politie, die de veiligheid van de stad bewaakt. Ontsnap aan de politie auto naar de volgende sectie om verder te gaan stelen. Op elk scherm kopen wat je vriendin vraagt ​​u om met haar te trouwen op het einde van het spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5771 keer online. Ranking 3570 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5771 keer
Stelen als een dief

Je moet een bedrijf aan dief stadsbreed te stelen. De huizen zijn gesloten, maar je kunt de deuren open voor waardevolle spullen naar binnen dragen. Lopen de straten op zoek naar geld en juwelen te krijgen. Politieagenten patrouilleren in de straten op zoek naar dieven. Je hebt een snelle en sluipende dat agenten niet gepakt te worden. Wanneer je een wijk hebt geplunderd, neem uw auto naar het volgende gebied. Aan het einde van elke toegang scherm om het winkelgebied te gaan krijgen van de dingen die je vriendin wil hebben, zoals luxe auto's of sieraden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Stelen als een dief voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Stelen als een dief. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Stelen als een dief en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Stelen als een dief is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Stelen als een dief dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Stelen als een dief
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.