Gratis Spelletjes

Schatten op de Bodem van de Zee

Spel van de avontuur

Schatten op de bodem van de zee

Schatten op de Bodem van de Zee Waardering: 10/10

Schatten op de bodem van de zee spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, moet je alle drie de routes van de Kaluha Driehoek ontdekken om zoveel mogelijk schatten te vinden! Tuig-up van uw onderzeeër om grotere diepten te bereiken! Bijvoorbeeld, meer plating gelijk grotere drukvastheid! De dolfijnen die je vindt soms geef je hints. Wees voorzichtig met haaien. Gebruik de pijltjestoetsen om het schip te navigeren, en de spatiebalk om de onderzeeër te laten vallen. Zodra de onderzeeër is gedaald, het vinden van een schat, en druk op de A-toets om het te grijpen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6033 keer online. Ranking 3592 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 10.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6033 keer
Schatten op de Bodem van de Zee

Als je eenmaal onder water, je moet voorzichtig zijn van verschillende dingen te zijn om te kunnen overleven. Allereerst, vermijd de haaien. Maar de drie meters die zullen verschijnen zijn ook erg belangrijk. Men zal u vertellen de beschikbare zuurstof in de onderzeeër, die u in staat op te lossen door simpelweg te klimmen naar de oppervlakte zal zijn. De andere zal u vertellen de druk die de onderzeeër wordt doorverbonden, wat betekent dat je gewoon zal moeten vermijden dat we te ver onder de oppervlakte. Ten slotte moet u terugkeren naar het schip voordat de batterij leeg is.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schatten op de Bodem van de Zee voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Schatten op de Bodem van de Zee. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schatten op de Bodem van de Zee en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Schatten op de Bodem van de Zee is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schatten op de Bodem van de Zee dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schatten op de Bodem van de Zee
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.