Gratis Spelletjes

Ontwijken Vallen

Spel van de avontuur

Ontwijken vallen

Ontwijken Vallen Waardering: 3/10

Ontwijken vallen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit leuke en verslavende flits spel je bent een ninja leerling die moet reizen een doolhof verzamelen van alle sterren terwijl het vermijden van de valkuilen die je zal ontstaan​​. Verzamel de sterren terwijl het ontwijken van speren, knotsen en sprong over kuilen. Wanneer je naar het punt dat u kunt blijven zonder back-verzekering als je sterft. En vergeet niet je meester ninja houdt de wacht over je heen. Spel te spelen: Gebruik de spatiebalk om te schakelen van ster naar ster, en over te slaan.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7248 keer online. Ranking 3192 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 4 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7248 keer
Ontwijken Vallen

Vaardigheid spel waar je moet lopen een doolhof testen van meer dan dat je niet zo goed springen, ontwijken spikes knotsen of speren. Elk scherm is moeilijker dan de vorige, maar het spel is eenvoudig te spelen en voor alle doelgroepen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Ontwijken Vallen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Ontwijken Vallen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Ontwijken Vallen en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Ontwijken Vallen is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Ontwijken Vallen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Ontwijken Vallen
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77919
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65299
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43585
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.