Gratis Spelletjes

Leergierig Avontuur

Spel van de avontuur

Leergierig avontuur

Leergierig Avontuur Waardering: 2/10

Leergierig avontuur spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, je doel is om items om te verzamelen om verder te verkennen uw omgeving. Gebruik de linker en rechter pijl of de A-en D-toets om te bewegen, en de op-toets of de W-toets om te springen. De spatiebalk of de knop zal uw actieknop zijn. Met dit, zult u in staat zijn om iets te doen. Onderzoeken, pick-up, gebruik, etc. Elke keer dat je iets dat je in staat bent om te gebruiken zal zijn te vinden, zal een teken verschijnen, dus aarzel niet om druk op de spatiebalk. De ogen zie je over de hele wereld zal je spel op te slaan als je ze passeren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5981 keer online. Ranking 3562 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 2.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Waardering gebaseerd van 6 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5981 keer
Leergierig Avontuur

Je kunt nog niets te doen in de eerste kamer, dus ga rechts. Onderzoek de stapel papier om een ​​stuk te nemen. Ga dan terug naar links en bestudeer de pen op de tafel om een nota te schrijven. Ga terug naar rechts, en onderzoekt de deur naar de notitie passeren. De bewaker zal je negeren, maar hij zal niet vergeten om u te voeden. Om een ​​of andere reden, geeft hij je azijn. Ga terug naar de eerste kamer en onderzoekt de beker aan de azijn in giet, dan weg te lopen om te voorkomen dat gedood. Als je staat in voor het gat in de muur, zal de explosie je geen pijn. Spring dan door de plaats waar de muur was.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Leergierig Avontuur voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Leergierig Avontuur. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Leergierig Avontuur en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Leergierig Avontuur is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Leergierig Avontuur dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Leergierig Avontuur
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.