Gratis Spelletjes

elektrische jongen

Spel van de avontuur

Elektrische jongen

Elektrische jongen Waardering: 3/10

Elektrische jongen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze blondharige jongen heeft elektrische krachten, en hij sterren in dit grafische avontuur. Om het spel te besturen hoeft u alleen uw computer muis. U moet op de items die u ziet in de scène en je moet de weg vrijmaken voor de hoofdpersoon. Wanneer u denkt dat de man kan gaan door het level zonder problemen, klik op hem en hij zal beginnen te lopen naar het volgende niveau. Gedurende dit spel moet je om uit te kijken in elk detail, los puzzels en raadsels en gezicht vijanden en steeds krachtiger robots.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6543 keer online. Ranking 3625 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6543 keer
elektrische jongen

In de grafische avontuur spellen moet je altijd letten op alle elementen die ons omringen. Alles kan een nuttig instrument zijn om onze doelstelling te bereiken. Je moet ook een aantal puzzels op te lossen om deuren te openen en verder gaan. Dit genre van videospelletjes werd populair in de decennia van de jaren \'80 en \'90. In die jaren verschenen vele computerspellen van dit genre, en ze waren zeer verslavende games die gedwongen na te denken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd elektrische jongen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd elektrische jongen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd elektrische jongen en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel elektrische jongen is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd elektrische jongen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

elektrische jongen
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77952
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65328
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43612
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.